Informatie

‘Het is eindelijk zover, we mogen open!’


In de afgelopen jaren is er veelvuldig gemopperd dat ondanks het prachtige weer het zwembad niet open was. Ach, natuurlijk niet alleen gemopperd, maar ook vriendelijk gevraagd. Maar het antwoord was altijd nee. In dit coronajaar is er veel dat altijd mocht maar nu niet meer. Maar het is soms ook andersom: wat niet mocht mag nu wel… Dit jaar is Zwembad De Vrije Slag de hele maand september open! Als er geen 2e coronagriepgolf komt tenminste.

Bennekom.  Eerlijk toegegeven, het is niet alleen maar attent reageren op vragen van trouwe badgasten, er zitten natuurlijk ook zakelijke overwegingen achter. Gewoonlijk heeft in deze tijd van het jaar het zwembad al fors wat inkomsten binnen dankzij de aankoop van abonnementen en meerbadenkaarten. Dat is dit jaar niet het geval. Het begin van het seizoen gemist, dan september maar extra! Dat was het vrolijke besluit van het bestuur, dat hiermee meteen reageerde op de wens van heel wat trouwe zwemmers.

Coronamaatregelen

Op de website (www.zwembaddevrijeslag.nl) wordt het juichend geroepen: “Het is eindelijk zover, we mogen open!”. Onmiddellijk daarna staat er wel: “Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen vanuit de overheid en op basis van anderhalve meter afstand.” Dat betekent bijvoorbeeld dat de doucheruimtes niet gebruikt mogen worden. En dat het voorlopig alleen mogelijk is om met de pin te betalen.

Voorverkoop

De voorverkoop is van 9 tot en met 17 mei, in het weekeinde van 9.30 tot 18 uur en door de week van 8.30 tot 19 uur. Aan de abonnementshouders wordt gevraagd het gebruikelijke formulier dat ingevuld moet worden, van de website te halen, te printen en in te vullen. Als dat niet lukt dan graag een eigen pen meenemen om het formulier bij de balie in te vullen.

De tarieven

Besloten is de tarieven van vorig jaar aan te houden. Wel zijn er nu een paar extra’s: de 15-badenkaart wordt vervangen door een 10- en 20-badenkaart. Gekozen kan worden voor badenkaarten met toegang voor de hele dag en badenkaarten met alleen toegang voor avondzwemmen (vanaf 16.00 uur). Voor abonnement- en badenkaarthouders is het bad voortaan elke dag op vanaf 6.30 uur. Alle informatie over openingstijden, tarieven en coronamaatregelen zijn te vinden op de website: www.zwembaddevrijeslag.nl.

Geen verloren seizoen

De angst van het bestuur was uiteraard dat 2020 een verloren seizoen zou worden. Dat zou een geweldige financiële klap betekenen. Maar gelukkig was het zwembad al helemaal klaar voor de start: de baden gevuld, het water op temperatuur! Dus nu de nieuwe richtlijnen van de overheid er zijn, kan het bad meteen open: met ingang van maandag 11 mei vanaf 12 uur is het zwembad weer open voor bezoekers!

Zwembad de Vrije slag

Adresgegevens:

Langschoterweg 7, 6721MR Bennekom

Telefoon:

0318 – 415 955

E-mail:

info@zwembaddevrijeslag.nl

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

© Copyright 2017 – 2020 | Zwembad De Vrije Slag | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | klachten