In de zomervakantie (regio midden) organiseren wij snelcursussen voor het A-diploma. Hierbij krijgen de kinderen 15 dagen (gedurende drie aaneengesloten weken, inclusief afzwemmen op zaterdag), 3 uur per dag zwemles. Tijdens de zwemles is er 1 pauze waarin de kinderen weer op kracht kunnen komen en iets kunnen eten en drinken.

Deelname

Voor alle zwemcursussen geldt dat uw kind bij aanvang van de cursus minimaal 5 jaar oud moet zijn. Kinderen hoeven vooraf geen zwemervaring te hebben. Wel is het belangrijk dat hij of zij zich vrij voelt in het water. Ook als kinderen al eerder zwemles hebben gehad, is de snelcursus een geschikte oplossing om in korte tijd het A-diploma te halen. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. Om te beoordelen of uw kind kan deelnemen aan de snelcursus, organiseren wij een proefles voor aanvang van de zwemcursus. De zweminstructeur die de proefles afneemt geeft hierbij een bindend advies.

Diplomagarantie

Als een kind nog niet kan afzwemmen aan het einde van de zwemcursus, zijn er vaak nog maar een paar extra lessen nodig. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot uw kind heeft afgezwommen voor het zwemdiploma. De diplomagarantie komt te vervallen bij het missen van een of meerdere zwemlessen. Gemiddeld kan 90% van de kinderen direct na afloop van de snelcursus deelnemen aan het afzwemmen.

Tarief zwemdiploma A: € 500,- (gratis zwemvest)

Data en tijden zwemdiploma A:

22 juli t/m 10 augustus van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 11:00

12 augustus t/m 31 augustus van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 11:00

* Prijzen zijn inclusief entree. Klik hier voor onze entreeprijzen en/of abonnementen.
** Facturatie verloopt via ZwemNetwerk.

Inschrijven zwemles
Deel ons op Social Media