In de zomervakantie (regio midden) organiseren wij snelcursussen voor het C-diploma. Hierbij krijgen de kinderen 5 dagen (gedurende een aaneengesloten week, inclusief afzwemmen op zaterdag) 3 uur per dag zwemles. Tijdens de zwemles is er 1 pauze waarin de kinderen weer op kracht kunnen komen en iets kunnen eten en drinken.

Deelname

Voor deze zwemcursus geldt dat uw kind bij aanvang in het bezit moet zijn van het zwemdiploma A en B. Daarnaast moet uw kind over de juiste vaardigheden beschikken. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand. Om te beoordelen of uw kind kan deelnemen aan de snelcursus, wordt de eerste les als een proefles gezien. Na afloop van deze proefles geeft de instructeur een bindend advies.

Diplomagarantie

Als een kind nog niet kan afzwemmen aan het einde van de zwemcursus, zijn er vaak nog maar een paar extra lessen nodig. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot uw kind heeft afgezwommen voor het zwemdiploma. De diplomagarantie komt te vervallen bij het missen van een of meerdere zwemlessen. Gemiddeld kan 90% van de kinderen direct na afloop van de snelcursus deelnemen aan het afzwemmen.

Tarief zwemdiploma C: € 150,-

Data en tijden zwemdiploma C:

26 augustus t/m 31 augustus van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 11:00

* Prijzen zijn inclusief entree. Klik hier voor onze entreeprijzen en/of abonnementen.
** Facturatie verloopt via ZwemNetwerk.

Inschrijven zwemles
Deel ons op Social Media