Winterzwemmen

Geniet van je sportieve break!

Welkom bij ons zwembad

Een spetterend en sportief lichtpuntje in je thuiswerkdag. Openluchtzwembad de Vrije Slag in Bennekom opent, in samenwerking met Zwembad de Peppel en ondersteund door de gemeente Ede, de poorten voor banenzwemmen. Een gebaar naar alle zwemfans die al tijden geen duik meer hebben kunnen nemen.

Reserveren

Je kunt een week van tevoren een plek op een heel uur reserveren. In dit uur kun je de eerste 45 minuten zwemmen. In de resterende tijd kun je je omkleden en het buitenbad verlaten voor het nieuwe uur start. Om te voldoen aan de coronamaatregelen is er plaats voor maximaal 64 zwemmers per tijdsblok van een uur. Het is niet mogelijk om meerdere tijdsblokken achter elkaar te reserveren.

Reservering op naam van boeker
De reservering die je maakt, komt op jouw naam te staan. Wanneer je samen met huisgenoten komt, staat de reservering op naam van de hoofdboeker. Vanwege coronamaatregelen is dit noodzakelijk. Dit maakt het mogelijk om bij een mogelijke corona besmetting bron- en contactonderzoek uit te voeren. Onderling ruilen van reserveringen is om deze reden niet mogelijk.

Reservering annuleren of wijzigen
Reserveringen wijzigen of annuleren is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie van betaalde reserveringen plaats.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan contact op met het zwembad. Dit kan via ons telefoonnummer 0318-415955 of via onderstaand contactformulier.

Toegankelijkheid

Zwembad de Vrije Slag is uitstekend toegankelijk voor mensen met een beperking. Dichtbij de ingang bevinden zich invalidenparkeerplaatsen en de gehele accommodatie is drempelvrij. In het zwembad zelf is een langzaam aflopende trap aanwezig en een speciale invalidenlift om het hoger gelegen wedstrijdbad te bereiken. Na afloop van het zwemmen kan daarnaast gebruik worden gemaakt van de invaliden kleedcabine.

Toiletten en douches

Zorg ervoor dat je thuis je badkleding onder je kleding aantrekt. De kleedkamers zijn alleen na het zwemmen beschikbaar. Toiletten zijn geopend, douches zijn gesloten. Wij streven naar een watertemperatuur van ongeveer 21 graden. Houd er rekening mee dat de temperatuur van het bad, afhankelijk van de buiten- en nachttemperatuur kan varieren tussen de 15 en 21 graden. 

Reserveringen

Openingstijden en tarief

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.45 uur.
Zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.45 uur.
Toegangskaarten kosten € 6,00 per blok van een uur.

Toegang

Om toegang te krijgen is een online aangeschafte toegangskaart noodzakelijk. Bij het reserveren kun je direct betalen. Je ontvangt een QR-code waarmee je op het gereserveerde uur toegang hebt tot het buitenbad. Reserveringen van één huishouden, hebben gezamenlijk toegang. Telefonisch of via e-mail reserveren of beschikbaarheid opvragen is niet mogelijk.

Toegang alleen met losse dagkaart en badenkaarten (geen abonnementen)
In samenwerking met Gemeente Ede en zwembad De Vrije Slag is het gelukt om het buitenbad in deze bijzondere periode open te stellen voor banenzwemmers. Vanwege deze uitzonderlijke service is het alleen mogelijk een losse dagkaart of een badenkaart aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie over een badenkaart.

Nog even in het kort

* Je bent in het bezit van minimaal een zwemdiploma A.
* Kom zo kort mogelijk voor de start van je uur en verlaat de accommodatie direct na het zwemmen en omkleden.
* Houd 1,5 meter afstand tot een ander, niet alleen binnen de Vrije Slag maar ook daarbuiten.
* Volg altijd aanwijzingen van het personeel op, zij zijn er voor jou en onze veiligheid.
* Bij onverwacht slecht weer of calamiteiten wordt het bad ontruimd. Restitutie van entreegelden is dan niet mogelijk.

Tip

Neem een wetsuit, groot badlaken, een droge grote badjas, badslippers en een thermosfles gevuld met iets lekker warms mee.

Bekijk hier onze agenda

Heb je een vraag?

“Leuk zwembad, kom er al vanaf mijn kindertijd. Mijn eigen kinderen vermaken zich ook goed.”

Onze partners en sponsoren

Zwembad de Vrije slag

Adresgegevens:

Langschoterweg 7, 6721MR Bennekom

Telefoon:

0318 – 415 955

E-mail:

[email protected]

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

15 + 12 =

© Copyright 2017 - 2020 | Zwembad De Vrije Slag | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | klachten