Faciliteiten

Alle faciliteiten van zwembad de Vrije Slag

Onze Faciliteiten

Zwembad De Vrije Slag is al ruim vijftig jaar een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden toegankelijk openluchtzwembad met faciliteiten om te zwemmen en voor sport & spel.

Heb je een vraag?

Ons wedstrijdbad van 50 meter is uitermate geschikt voor verschillende watersporten waaronder banenzwemmen en waterpolo. Het bad biedt daarnaast extra faciliteiten middels onze grote familieglijbaan (vanwege corona momenteel gesloten) en de springkuil met twee duikplanken (1 meter en 3 meter hoog). Alleen mensen die in het bezit zijn van een zwemdiploma mogen van dit bad gebruikmaken. Voor verenigingen is het mogelijk het badwater en de voorziening van het bad te huren. Meer informatie hierover is te vinden onder verhuur.

Ons recreatiebad is bedoeld voor onze gasten zonder zwemdiploma en is uitermate geschikt voor actief bewegen en relaxen. De diepte van het bad varieert waardoor het bad geschikt is voor jong en oud. Daarnaast beschikt het bad over twee glijbanen.

Voor de allerkleinsten is er het peuterbad. Een bad met diverse speelattributen en bijbehorende zandbak met leuke speeltoestellen.

Naast de zwembaden biedt ons mooie terrein ook genoeg ruimte voor relaxen via de ligweides. Op deze ligweides zijn verschillende speelattributen aanwezig, van voetbalveld tot klimtoestellen.

Zwembad de Vrije Slag beschikt sinds 2019 weer over een eigen horeca. De horeca is gevestigd in het gebouw tegenover het peuterbad. Je kan hier terecht voor een drankje, ijsje, snacks en friet maar ook voor koffie of een lekker broodje. Buiten een horecagelegenheid voor de gasten van het zwembad zijn wij ook een plek voor evenementen en partijen. Vragen over het huren of organiseren van een evenement of partij? U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Samen met Scylla, iSports, volleybalvereniging excelsior en Sportservice Ede is het geld bij elkaar gekomen om een Beachvolleybal veld aan te leggen op een centrale plek namelijk de Vrije Slag. Scylla zal hiervan gebruik maken voor het geven van trainingen en wedstrijden. Scylla telt zo’n 350 tot 400 leden en de verwachting is dat op termijn ruim 100 Scylla-leden en volleyballers uit de regio interesse zullen hebben om beachvolleybal te spelen. Het seizoen loopt van eind april tot begin september.

Zwembad de Vrije Slag is uitstekend toegankelijk voor mensen met een beperking, zowel individueel als in groepsverband. Er is dicht bij de ingang een ruime parkeergelegenheid en de gehele accommodatie is drempelvrij.

Op de accommodatie is kleedcabine aanwezig speciaal ingericht voor minder validen. In deze kleedcabine bevindt zich een toilet, douche, wastafel en ruimte om je om te kleden.

In het zwembad zelf is een langzaam aflopende trap aanwezig. Daarnaast hebben we een speciale invalidenlift om het hoger gelegen wedstrijdbad te bereiken. Een beperking of handicap hoeft daarom geen handicap te zijn om van zwemmen te genieten. Iedereen die wil, kan en mag zwemmen kan bij ons terecht.

Het zwembad beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen, inclusief een aantal invalidenparkeerplaatsen. Wij willen u op warme dagen dan ook verzoeken om zoveel mogelijk lopend of op de fiets /scooter te komen, zodat iedereen terecht kan. Op drukke dagen wordt er door handhaving ook gecontroleerd of de auto’s juist zijn geparkeerd.

Zwembad de Vrije slag

Adresgegevens:

Langschoterweg 7, 6721MR Bennekom

Telefoon:

0318 – 415 955

E-mail:

[email protected]

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

7 + 3 =

© Copyright 2017 – 2020 | Zwembad De Vrije Slag | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | klachten