Ons aanbod

Bekijk het volledige aanbod van zwembad de Vrije Slag

Ons aanbod

Zwembad de Vrije Slag is een veelzijdige accommodatie die haar klanten een breed aanbod aan activiteiten aanbiedt om er een optimaal dagje uit van te maken.

Heb je een vraag?

Het idee

Namens Zwembad de Vrije Slag bieden wij water- en sportclinics aan voor scholen in de regio. De activiteiten zijn uitdagend en gevarieerd, waarbij het trainen van vaardigheden centraal staat en het veiligheidsaspect gewaarborgd is. Kinderen leren zo om te gaan met verschillende situaties, die ze in en om het water kunnen tegenkomen. Daarnaast bieden de lessen een leuk alternatief voor het reguliere bewegingsonderwijs.

Clinic aanbod

Het programma bestaat uit verschillende clinics waarin de kinderen spelenderwijs diverse water en sportvaardigheden opdoen. De clinics duren 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de clinic. Naast wateractiviteiten als waterpolo en reddend zwemmen, bestaat ons aanbod ook uit andere sporten als volleybal, voetvolley, voetbal, trefbal, en estafettes.

Praktische zaken:

Het tarief voor de clinics bedraagt € 30 per half uur.

  • Voorafgaand aan de lessenreeks of losse clinic(s) ontvangt de deelnemende school een factuur. Bij afzeggen van een of meerdere clinics vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.
  • Bij deelname aan de clinics bedraagt de groepsgrootte maximaal 30 kinderen.
  • Deelnemende scholen zijn verplicht om voor aanvang van de clinics een protocol te ondertekenen waarin afspraken worden gemaakt rondom het waarborgen van de veiligheid van de kinderen voor, tijdens en na de activiteiten 

Samen met Scylla, iSports, volleybalvereniging excelsior en Sportservice Ede zijn er beachvolleybalvelden gerealiseerd bij Zwembad de Vrije Slag. Deze beachvolleybalvelden zijn ook te huur. Voor meer informatie kijk bij verhuur.

 

Verenigingen

Verenigingen hebben de mogelijkheid om het zwembad te huren voor bijvoorbeeld trainingen. Heeft uw vereniging interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor het huren van het zwembad wordt een apart protocol ondertekend door huurder en verhuurder. Hierin worden de onderlinge afspraken vastgelegd om zo de veiligheid te waarborgen. Meer informatie over het protocol, klik hier.

Particulieren

Ook als particulier heeft u de mogelijkheid om het zwembad voor of na sluitingstijd te huren voor bijvoorbeeld een feestje. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor het huren van het zwembad wordt een apart protocol ondertekend door huurder en verhuurder. Hierin worden de onderlinge afspraken vastgelegd om zo de veiligheid te waarborgen. 

 

 

Zwembad de Vrije Slag beschikt sinds 2019 weer over een eigen horeca. De horeca is gevestigd in het gebouw tegenover het peuterbad. Je kan hier terecht voor een drankje, ijsje, snacks en friet maar ook voor koffie of een lekker broodje. Buiten een horecagelegenheid voor de gasten van het zwembad zijn wij ook een plek voor evenementen en partijen. Vragen over het huren of organiseren van een evenement of partij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

De horeca is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. In het weekend is de horeca geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Vanwege het weer of de drukte kunnen deze openingstijden afwijken.

Menu

Bij de horeca zijn verschillende drankjes, ijsjes, snacks, patat en broodjes te koop. Wil je weten wat er allemaal te koop is, vraag ook naar onze menukaart.

 

Ieder jaar na afloop van het seizoen is er bij de hondenplons bij zwembad de Vrije Slag. Dit is ter afsluiting van het zwembadseizoen van dit jaar. U en (natuurlijk) uw hond zijn van harte welkom op deze laatste dag.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Dierenambulance Nederrijn, Hondenschool Be Brave, Hondentrimsalon Diana, Dierenwinkel Pets Place en Hondenuitlaatservice en Dierenverzorging Kira’s family.

Op 2 oktober 2021 (14.00 – 17.00 uur) is het zover, de Zoo & Zo hondenplons bij Zwembad de Vrije Slag. Voor maar 3 euro mag jij en je hond naar binnen om een heerlijke duik te nemen in ons bad 💦. Reserveren is niet nodig, je kan gewoon langskomen!

Zwembad de Vrije slag

Adresgegevens:

Langschoterweg 7, 6721MR Bennekom

Telefoon:

0318 – 415 955

E-mail:

[email protected]

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

14 + 3 =

© Copyright 2017 – 2020 | Zwembad De Vrije Slag | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | klachten